Reacties sapvasten kuur

Sapvasten Kuur April 2003

Deze week was voor mij zeer bijzonder. Veel twijfel in het begin, maar wat ben ik nu een ander persoon. Geweldig! Heel veel dank. Er is meer gebeurd dan woorden kunnen uitdrukken.                      

Mieke.


Lieve Ilse en Thomas, bedankt voor deze bijzondere liefdevolle week.                            

 Christa


Lieve Ilse en Thomas, dank voor jullie inspiratie, humor, aandacht en liefde.               

 Brigitte


Lieve Ilse en Thomas, Weer een stap dichter bij mezelf, zelfs een stap midden in mijn hart gezet. Dank vanuit mijn hart voor jullie ruggesteun.                              

Kus, Anja


Deze week, voor mij, meer dan woorden kunnen uitdrukken en jullie weten het.           

Met dankbaarheid en liefde, Marjan


Lieve Ilse en Thomas, Herrijzen is compassie voor 't gestorvene. Transformerend de waarheid ontspringend in de dans.

Heline


Mijn motto was/is: onbeschermd in het nu aanwezig zijn. Zonder de veiligheid van mijn ego. Ik ben bereid om van mijn hart aanwezig te zijn. Dit is inzicht van blijvende waarde. Respect voor de wijze waarop jullie deze workshop leiden. In universele liefde verbonden.      

Kees


Lieve Ilse en Thomas, Jullie hebben deze week alles uit de kast gehaald om soberheid en harde discipline waarmee ik vasten associeerde te verlaten naar zachtmoedigheid, expressie, introspectie en genieten met als hoogtepunt gemasseerd worden op muziek van out of africa. Ik voel me zeer dankbaar en ben er stil van. Jullie zijn twee bijzondere mensen en ik hou van jullie.   

Eva


Lieve Ilse en Thomas er bestaat geen huis. Ons enige thuis vinden we in onszelf. Dat heb ik deze week mogen ervaren. Heb weer een stukje van mezelf gevonden. Dat draag ik mee naar mijn eigen nest, en ervaar ik als voedsel voor mijn mooie ziel, mijn eigenheid.

Bedankt en veel Liefde,  Brigitte


Lieve Ilse en Thomas, dank jullie wel voor deze bijzondere week. Ik kwam met een open mind binnen en ga met een (meer) open body naar huis. Ik vond het keihard werken en ben heel gelukkig met het resultaat. 

   Liefs Anneke


Informatie over sapvasten kuur